Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Különleges húsvéti finomságok és vidám családi program a Zilában

A korábbi évekhez hasonlóan a Zila idén is lehetőséget biztosít ünnepi finomságok, ellenállhatatlan vendégváró különlegességek előrendelésére a húsvéti hosszú hétvégére. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy milyen izgalmas ételekkel és családi programlehetőséggel készülünk az idei húsvétra a Zilában.

Ünnepi kasszikusok előrendelésre

Ebben az évben is mindent megteszünk, hogy levegyük az ünnepre való készülődés terhét vendégeink válláról. Húsvéti előrendelő felületünkön idén is elérhetővé tettük klasszikus hidegtálunkat, melyet most hatféle ínycsiklandó mártogatóssal, valamint aszalt paradicsomos-tökmagos szűztekerccsel egészíthetnek ki vendégeink. Az érdeklődőket emellett háromféle húsvéti saláta, zöldségekkel kínált padlizsánkrém, valamint isteni tatárbeefsteak várja előrendelő felületünkön. Az ízletes hidegkonyhai fogások mellé emellett friss, házias péksütemények, kalácsok, valamint édes és sós aprósütemények is rendelhetők weboldalunkon. A hosszú hétvégére (március 28-31.) emellett négyszemélyes húsvéti tál, valamint 1-2 személyes sonkatál előrendelésére is lehetőséget biztosítunk.

A tavalyi sikerre való tekintettel ebben az évben is összefogtunk a Kolbászellátóval, így idén is elérhető előrendelő felületünkön a hagyományos érlelésű, formázott húsvét kötözött sonka, mely megrendelhető magában vagy háromféle látványos húsvéti csemegecsomag részeként.

Éttermi minőségű fogások otthon, pillanatok alatt

Vákuumcsomagolt konyhakész fogásaink az elmúlt évben többször is bizonyítottak. A félkész ételek az egyedülálló csomagolási metódusnak köszönhetően megőrzik az eredeti ízüket, frissességüket és pillanatok alatt ízletes, tálaláskész fogások varázsolhatók belőlük – akár a mikrohullámú sütőben is. Idén konfitált kacsacombot és konfitált báránylapockát kínálunk előrendelésre.

konfitált báránylapocka

Kihagyhatatlan családi programlehetőség

Ebben az évben nem csupán magas minőségű húsvéti finomságokkal várjuk vendégeinket. Március 30-án, szombaton 10:00-tól húsvéti mézeskalács díszítésre invitáljuk a gyerekeket a Zilába, ahol finom pogácsával és frissítő limonádéval várjuk az egész családot.

A programon való részvétel díja 10.000 Ft, mely két szülőt és egy gyermeket jogosít fel a belépésre. További résztvevő gyerekek 2000 Ft/fő áron tudnak csatlakozni.

Jelentkezni email-en (mail@zilakavehaz.hu) a részvételi díj befizetésével lehetséges.

Minden vendégünknek szeretettel kívánunk kellemes húsvéti ünnepeket.

Scroll To Top