Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Megújult, őszi étlappal várja vendégit a Zila

A természet gyönyörű, őszi színekbe öltözött, előkerültek a szekrényekből a melegebb cipők, bélelt kabátok, puha sálak és kendők. A hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara után megérkezett az igazi ősz. Mi a Zilában megújult étlappal üdvözöljük.

Október végéhez közeledve sokan már a karácsonyra készülünk lélekben. Nem véletlen, hogy a megújult menün az ünnep ízeit idéző fogások közül is megtalálunk néhányat. Ilyen például a pontyból és harcsából készült halászlé vagy a szárnyas ételeink között főszerepet kapó kacsahúsból készült főételek bármelyike.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a megszokott őszi aromák nem kaptak helyet a megújult étlapon. A sütőtök szerelmesei a tradicionálisnak számító krémleves mellett további három fogást élvezhetnek, melyek kedvenc őszi zöldségünkkel készültek.

Az ínyenc fogások, különleges ízkombinációk kedvelői is bőben találhatnak ínyükre való finomságokat a megújult étlapon. Nekik fokhagymás-fehérboros királyrákkal vagy házi sonkába göngyölt sertésszűzzel és kakukkfüves vargányával készült pappardellénket vagy Zöldborsos grace-zal, vajas paszternákpürével és gorgonzolás pekándióval töltött körtével tálalt bélszínsteakünket ajánljuk.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik a hagyományos Zila-ízeket preferálják, hiszen a legnagyobb kedvencek az új menüről sem hiányoznak. A túrós csuszával kínált harcsapaprikás, a kellemesen roppanó kérgű borjú bécsi, a 2 személyes Zila fatányéros, a tükörtojással tálalt hagymás rostélyos és az ínycsiklandó Zila hamburger mind megtalálható a megújult, őszi étlapon is.

Az új, változatos fogások és a régi kedvencek kipróbálhatók éttermünkben, valamit megrendelhetők a ZilaGO-n elvitelre vagy házhozszállításra.

Scroll To Top