Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Nagy Zoltán, a Zila mókamester pincére

A Zila Kávéház többek között annak köszönheti otthonos, vidám és meleg hangulatát, hogy alkalmazottai egy jól összeszokott, sok éves múltra visszatekintő csapatként dolgoznak együtt nap mint nap Önökért, vendégeinkért. Az elhivatottság rendkívül fontos a magas minőség nyújtásához – így érez ezzel kapcsolatban pincérünk, Nagy Zoltán is, aki immár tizenkettedik éve erősíti a Zila Kávéház gárdáját.

Zoltán, aki Kispestről származik, mielőtt hozzánk került volna, egy színvonalas szálloda alkalmazottjaként szerzett tapasztalatot. A nálunk töltött évtized alatt igazi családtag lett, bátran mondhatjuk, hogy nála jobban nem sokan ismerik a Zilát, így mindig érdemes kikérni a véleményét választáskor.

Kedvenc fogása ugyan nincs, hisz az étlap folyamatosan változik, de azt elárulta nekünk, hogy egy isteni mákosguba tortát bármikor szívesen elmajszol két rendelés között. Egyre szélesedő törzsvendégkörünket úgy ismeri, mint a tenyerét, és számos vidám, a kávéházhoz kapcsolódó története is van.

Zoltán egyik kedvenc sztorija a tatár beefsteakkel esett meg: történt ugyanis, hogy egy kedves vendég ezt a nyers marhahúsból készült ínyenc fogást rendelte. A szakács el is készítette, Zoltán fel is szolgálta. A vendég azonban nem tűnt elégedettnek: magához hívatta Zoltánt, és felhívta rá a figyelmet, hogy a szakács elfelejtette megsütni a tojást az étel tetején. Zoltánnak szeme se rebbent, sok éves rutinjának köszönhetően hidegvérrel csak annyit mondott: uram, vannak még hibák. Majd ismét felszolgálta az ételt – a tetején ezúttal egy tükörtojással.

IMGP5178

Scroll To Top