Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Programajánló: Szmóker party a Zilában

Zila csapata augusztus 3-ig a jól megérdemelt pihenését töltötte, augusztus 4-én, pénteken azonban nem akárhogyan tér majd vissza az élet kávéházunkba. Olvasd el a blogcikkünket, és tudj meg mindent a különleges programról, melyet a hétvégére terveztünk!

Zila grill ízei mindig is óriási népszerűségnek örvendtek a vendégeink körében. Éttermünk grillterasz ajánlatai nyaranta óriási sikert arattak a nálunk, az étlapunk alapfogásainak számító BBQ finomságok népszerűsége pedig hosszú évek óta töretlen.


Ezen nincs is mit csodálkozni. Az utánozhatatlan grill ízek a nyári sütögetések, kerti party hangulatát idézik, ha pedig szakértő kezek készítik a fogásokat, különlegesen fenséges eledel kerülhet a tányérunkra. Ez a Zila szmóker partyján sem lesz másként. Augusztus 4. és 6. között (pénteken és szombaton 12:00-tól 22:00-ig, vasárnap, 12:00-tól 20:00-ig) különleges BBQ séf ajánlattal várjuk vendégeinket:

Asztalfoglalás >>

Augusztus 5-én, szombaton vendégeink a nyári füstös ízek mellett igazi latin zenét is élvezhetnek. 17:00 és 22:00 között Szentkirályi György, Fonogram-díjas dalszerző, basszusgitáros, gitáros smooth jazzes és latinos dallamokkal szórakoztatja majd a szmóker party résztvevőit.

Szeretettel várunk minden nyár-imádót a Zila teraszára augusztus 4. és 6. között! Ez egy olyan egyedülálló esemény a Zilában, melyet kár lenne kihagyni.

Scroll To Top