Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés
konfit kacsacomb

Új vákuumcsomagolt termékek a Zila kínálatában

Új, vákuumcsomagolt, félkész ételekkel bővült a Zila kínálata. Hogy mire jó a vákuumcsomagolás, és miért teszi ez a nagyszerű technológia egyszerűbbé és kényelmesebbé a főzést és a vendégvárást? Blogcikkünkből kiderül.

Az élelmiszerek vákuumcsomagolása korántsem új találmány. Már évtizedek óta találkozhatunk az élelmiszer boltok polcain olyan termékekkel, melyeket ilyen technológiával tesznek hosszabb ideig fogyaszthatóvá. 

Az élelmiszerek általában kémiai és mikrobiológiai reakciók miatt indulhatnak romlásnak. Ezen reakciók jelentés részének végbemeneteléhez azonban oxigénre van szükség. Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az ételek eltarthatósági időtartama megnövekszik.

konfitált kacsacomb

A vákuumcsomagolt félkész ételek húsvétkor már bizonyítottak nálunk. Mivel pontosan tudjuk, hogy a konfitálás olyan időigényes folyamat, melynek elvégzését nem mindenki engedheti meg magának a húsvét előtti, rohanós időszakban, három ízletes fogás előkészítése mellett döntöttünk, melyeket előrendelhetővé tettünk a húsvéti időszakra. 

Most pedig a nagy sikerre való tekintettel állandó termékeink listájára is felvettünk néhány félkész, konfitált, vákuumcsomagolással frissen tartott terméket. A ZilaGo felületén vendégeink félkész ropogós csülök, baconbe tekert, parajos ricottával töltött csirkemellfilé, konfitált kacsacomb és malactekercs-malaccsászár közül válogathatnak.

konfitált kacsacomb párolt lilakáposztával, vajas burgonyával

A félkész ételek a  vákuumcsomagolásnak köszönhetően megőrzik az eredeti ízüket, frissességüket és pillanatok alatt ízletes, tálaláskész fogások varázsolhatók belőlük – akár a mikrohullámú sütőben is.

A ZilaGO-n az ízletes fogások mellé változatos köreteket is kínálunk: párolt almás káposztát, hagymás törtburgonyát, pirított burgonyát és friss kevert salátát.

Válogasson vákuumcsomagolt, frissességmegőrző különlegességeink közül, és lepje meg a családját vagy vacsoravendégeit éttermi minőségű fogásokkal a saját konyhájából!

Scroll To Top