Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Valentin-napi különlegességek a Zilában

Ahogy azt visszajáró vendégeink már megszokhatták, természetesen az idei évben is különleges Valentin-napi menüvel készültünk a szerelem ünnepére. E heti blogcikkünkben bemutatjuk különleges fogásainkat, melyek éttermünkben és a ZilaGO-n egyaránt elérhetők.

A körte, az eper és a pezsgő nagy Valentin-napi kedvenceink. Idén ezeknek az ízeknek a találkozásából született meg az ajánlat első fogása a fahéjas körte-pezsgős eperleves duett. A menüsort egy friss ízű különlegesség, citrusos rügysalátával tálalt vöröstonhal-carpaccio folytatja, mely zsengeségével közelgő a tavasz első ízeit idézi. A manírozott jalapenoval és csónakburgonyával körített füstölt gomolyasajtos szűztekercs és a kakukkfüves vargányával, tökmagos polentával, valamint gránátalmás glace-zal kínált, májával töltött kacsamell pedig olyan ínyencségek, melyek garantáltan különlegessé varázsolják a szerelmesek napját.

A ZilaGO-n emellett kétszemélyes Valentin-napi bőségtál is várja az érdeklődőket, melyen parmezános mangóraguval töltve ropogós bundában készült jércemell, nyárson sült, füstölt gomolyasajttal bolondított szűztekercs, csónakburgonya, valamint tökmagos jázminrizs található. Rendelőfelületünkön az érdeklődők az ízletes fogások mellett többféle pezsgő, valamint kétféle kiszerelésben kapható Valentin-napi bonbonok közül is válogathatnak.

A korábbi évekhez hasonlóan február 14-én idén is látványos 2, illetve 3 szeletes minitortákkal várja majd vendégeinket süteményes pultunk. Az édességek csokoládés és epres-túrós ízben készülnek majd.

A Valentin-napi finomságok február 9. és 14. Lesznek elérhetők éttermünkben, valamint a ZilaGO-n.

Scroll To Top