Ismerd meg a Zila forradalmi menüsorát!

Visszajáró vendégeink már pontosan tudhatják, mennyire szeretünk különleges forradalmi menük összeállításával tisztelegni a nemzeti ünnepeink, és az azokhoz köthető hősök emléke előtt. Ez idén sincs másképp. Március 15. alkalmából egy magyaros ízekkel teli, tavaszias fogásokból álló ajánlattal örvendeztetjük meg vendégeinket. Ismerd meg cikkünkből a menüsor ételeit!

A liba- és kacsamáj a magyar konyha széles körben ismert és szeretett termékei, így nem véletlen, hogy az ajánlat is egy májjal készült, ellenállhatatlan előétellel indul. A forradalmi menüsor első fogásában a hidegen, zsírjában tálalt kacsamájat zöldségekkel és pirítóssal kínáljuk. A szárnyashúsok kedvelői a főételek között is találhatnak ínyükre való ételt: a tavaszias ízvilágú, rebarbarás eperraguval és almás krokettel tálalt libamellet. Azoknak, akik a marhából készült ételeket preferálják, sült hagymával, zöldborsmártással kínált, kemencés édesburgonyával körített T-bone steakünket ajánljuk.

A menüsort kétféle desszert zárja, amelyek közül az egyik egy ízig-vérig magyar, hagyományos finomság, a túró gombóc. Az isteni desszertet a Zilában most vaníliás tejföllel és kellemesen savanykás, frissítően tavaszias erdeigyümölcs-raguval kínáljuk.

A forradalmi ajánlat fogásainak sorából természetesen a sokak által rajongva szeretett forradalmi sütemény sem hiányozhat. A különleges desszert málnával, tonkababos vaníliakrémmel, valamint a mandulás és tökmagolajos piskótával készül, és nem véletlenül rabolja el évről évre a vendégeink szívét. Próbáld ki Te is a különleges menüsor többi fogásával együtt!