Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

ZilaGo kérdőív

Sorsoltunk!

Múlt hét hétvégén honlapunkon közzétettünk egy felhívást, hogy akinek ideje engedi, töltsön ki egy kérdőívet a ZilaGo-val kapcsolatban.

Nagyon sok visszajelzés érkezett, amit ezúton is köszönünk. A kérdőív kiértékelését megkezdtük, már most látszik, hogy sok hasznos visszajelzést kaptunk!

A kitöltők között sokan megadták az emailcímüket is, és jelentkeztek játékunkra – közöttük ígéretünknek megfelelően három nyertest sorsoltunk, akiket egyenként 5000 Ft értékű kuponnal jutalmazunk, amit a https://zilago.hu oldalon tudnak felhasználni.

A sorsolás menete a következő volt:
1. Excelben összesítetttük a sorsoláson részt vevőket, emailcímükkel és a kérdőív-azonosítóval együtt.
2. A https://commentpicker.com-ra feltöltöttük az azonosítókat, és „kihúztuk” a három nyertest. A nyerő azonosítókról screenshot is készült.
3. Végül az excelt leszűrtük a három azonosítóra, így kiderültek a nyertes emailcímek is.

A nyerteseket és a résztvevőket emailen is ki fogjuk értesíteni.

Köszönjük, hogy ilyen sokan visszajeleztek és vettek részt a játékban!

kuponsorsolás

Köszönjük a bizalmat, számít a véleményük!

Kedves Vendégeink!

Házhozszállításunkat 2020. március 20-án indítottuk el.

Izgalmas, kihívásokkal teli hat hét áll mögöttünk, a ZilaGo csapat maximális lelkesedéssel, erőbedobással és figyelemmel dolgozik a kezdetek óta, hogy a már megszokott Zila minőséget tudjuk nyújtani Önöknek a saját otthonukban is.

A házhozszállítás ugyanakkor más műfaj, mint az éttermi vendéglátás, és ez nekünk teljesen új terület volt, sok mindent menet közben kellett kialakítanunk, módosítanunk. Mindezek mellett azonban ugyanazt a minőséget, színvonalat szeretnénk nyújtani az Önök otthonában, mintha itt lennének nálunk a Kávéházban.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján szeretnénk javítani szolgáltatásunk színvonalán, és ehhez kérjük Vendégeink segítségét is, mert fontosnak tartjuk az Önök visszajelzéseit.

A kitöltők között, amennyiben megadják emailcímüket, május 7-én három db 5.000 Ft értékű ZilaGo kupon sorsolunk ki online.

Ezúton is köszönöm a ZilaGo csapat nevében a töretlen bizalmat, támogatást, amit kapunk, mind üzenetben, mind a személyes találkozások alkalmával, amikor az otthonukba visszük a megrendelt süteményeket, tortákat, ételeket.

ifj. Zila László
ügyvezető-tulajdonos

Kérdőív

Scroll To Top