Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

A legújabb hírek, események a Zila háza táján

Az ősz mindig roppant mozgalmas évszak a Zila számára. Különleges ajánlatok, már-már hagyománynak számító gasztronómiai események váltják egymást olyan tempóban, hogy az ember hajlamos lehet elveszteni a fonalat. Most összeszedtünk minden fontos hírt és eseményt, amely vendégeink számára érdekes lehet az elkövetkező napokban, hetekben.

Előző blogcikkünkben már beszámoltunk róla, hogy nemrégiben megújult a Zila étlapja. A legfrissebb menün az örök kedvencek mellett új ínyencségek is helyet kaptak. A különlegességek sorát pedig tovább bővítettük vadonatúj, október 27-től elérhető Séf ajánlatunkkal, melyet ezúttal igazi gourmet finomságokból állítottunk össze.

Halloween közeledtével ismét megtelt borzongató finomságokkal a Zila süteményes pultja. A 2 és 3 szeletes, az ünnep hangulatát tökéletesen megragadó, dekoratív minitorták minden évben elsöprő sikert aratnak a Zila vendégei körében. Az év ezen szakaszában mindig izgatottan várjuk, milyen gyönyörű, kreatív édességek kerülnek ki a Zila cukrászainak keze alól. Kollégáink idén is lenyűgöztek bennünket csodálatos alkotásaikkal, melyeket ebben az évben a Disney Coco című rajzfilmje ihletett. A halloweeni édességek limitált mennyiségben megvásárolhatók kávéházunkban vagy a ZilaGO-n.

A Zila tárt karokkal várja vendégeit a halloweeni hátborzongások éjszakája után is. Éttermünk november 1-én, Mindenszentek napján is a megszokott nyitvatartás szerint üzemel majd.

Az események sora november érkeztével sem ér majd véget. Visszatérő vendégeink pontosan tudhatják, hogy a Zilában tradíciónak számít a Márton-nap, azaz az újbor és a finomabbnál finomabb libás fogások ünnepének megülése. November 9. és 12. között különleges menüvel várjuk vendégeinket.

A nagy érdeklődésre való tekintettel éttermi látogatás esetén asztalfoglalás szükséges!

Scroll To Top