Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Ismerd meg legújabb Séf ajánlatunk fogásait

Hétről hétre egyre később és később sötétedik és lassan előbújnak a föld alól a tavasz első virágai, jelezve, hogy a természet hamarosan új életre kel majd. Mi a Zilában friss Séf ajánlattal üdvözöljük a tavaszt és az újjászületést. Blogcikkünkben most az ajánlat ellenállhatatlan fogásait mutatjuk be.

Bővebben

Íme a legjobb smoothie-alapanyagok

A tél végéhez közeledve a szervezetünk már készülődik a természet ébredésére és a felfrissülésre. Azok számára, akik szeretnék kihasználni a felpezsdülés hozta lendületet ideális napindító finomság lehet egy smoothie. De vajon milyen alapanyagokból érdemes dolgozni, hogy egészséges, mégis tápláló legyen a végeredmény?

Bővebben

Valentin-napi különlegességek a Zilában

Ahogy azt visszajáró vendégeink már megszokhatták, természetesen az idei évben is különleges Valentin-napi menüvel készültünk a szerelem ünnepére. E heti blogcikkünkben bemutatjuk különleges fogásainkat, melyek éttermünkben és a ZilaGO-n egyaránt elérhetők.

Bővebben

Ezeket a dolgokat semmiképp se tartsd a hűtő tetején

Minél kisebb az ember konyhája, annál jobban örül a plusz rakodófelületeknek. Ilyen felületnek tűnhet például a hűtő teteje is, azonban több okból is körültekintően kell eljárnunk, ha bizonyos tárgyakat, ételeket szeretnénk ott elhelyezni.

Bővebben

Ezért eszünk fánkot farsangkor

Erdélyben pánkónka nevezik, a felvidéken siskának, a palócok lakta területeken pampuskának. Mi egyszerűen csak fánknak hívjuk, és általában a farsangi időszakban készítjük. De vajon honnan ered ez a hagyomány? Blogcikkünkből kiderül.

Bővebben

Ismerd meg farsangi ajánlatunk ízletes fogásait!

A karácsonyi időszakot követő hónapok szürkének tűnhetnek ugyan, de nem szabad elfelejteni, hogy az év ezen szakához kötődik az egyik legvidámabb ünnepünk, a farsang. Blogcikkünkben bemutatjuk, idén milyen finomságokból állítottuk össze különleges ünnepi ajánlatunkat. Ahogy azt visszatérő vendégeink pontosan tudják, a Zilában nagy hagyománya van a farsangi különlegességeket kínáló menünek, melyben a korábbi évekhez hasonlóan…

Bővebben

Így mentsd meg a karácsonyi maradékokat

A karácsonyra való készülődés során hajlamosak vagyunk kicsit elméretezni az adagokat, kicsit túl sok süteménnyel, étellel, nassolnivalóval. A napokon át tartó ünneplések után pedig érthető okokból már nem kívánjuk annyira a maradék pörkölt, bejgli vagy éppen a megmaradt köreteket. Íme néhány étel, melyek elkészítésével megmenthetjük, újragondolhatjuk a karácsonyi maradékokat.

Bővebben

Könnyítsd meg a karácsonyi készülődést a Zila segítségével!

A karácsonyi készülődés időszaka sokak számára nem az izgatott várakozás szellemében telik, hanem folyamatos aggodalommal, stresszel jár. Az ajándékok beszerzése, a lakás kitakarítása és feldíszítése mellett az ízletes vendégváró fogásokról is gondoskodni kell. A Zila készen áll levenni ezt a terhet a karácsonyi összejövetel szervezőinek válláról.

Bővebben
Scroll To Top