Skip to content
Cím: 1183 Budapest, Üllői út 452. Térképen Tel: (1) 290-2417 ZilaGO rendelés

Egy kis romantika a Zila Kávéházban

Minden februárban van egy nap, ami a szerelmesekről szól. Február 14-én a párok meglepik egymást, ha mással nem, egy romantikus vacsorával, ami immár hagyományos módon egy különleges menüsorral készülünk a Zila Kávéházban.

A különleges ajánlat összeállításakor egyszerű, ám lenyűgöző koncepciót választottunk: minden fogásban elrejtettük a szerelem színét, sőt, volt, ahol egyenesen ezt állítottuk a középpontba.

A gyönyörű rózsaszín málnakrémleves telt, gyümölcsös ízét marcipános gombóccal egészítjük ki, hogy rögtön a vacsora elején megteremtsük az édes hangulatot.

Az általunk olyannyira kedvelt lazacból ezúttal halványrózsaszínben pompázó lazactatárt készítettünk, és az ízét egy kis avokádóval bolondítottuk meg.

Főételnek két különlegességet is kínálunk azalatt az egy hét alatt, amíg különleges ajánlatunk elérhető (február 9-15.). A lágyabb ízek kedvelőinek a kacsamájjal-aszalt fügével töltött jércemellet ajánljuk, melyet cseresznyeraguval és mandulás fánkkal kínálunk, míg a markánsabb ízvilág rajongói biztosan a Zila módra készített vargányás rizottó tortával felszolgált, aszalt paradicsomos mascarponekrémmel töltött sertésszűzért fognak lelkesedni, amit ráadásként még pármai sonkába is bújtatunk.

És ha mindez még nem volna elég, desszertként a málna zselével készített kókusztorta is az asztalra kerülhet az elengedhetetlen pohár pezsgő mellé.

Minden adott hát egy felejthetetlen, romantikus vacsorához, viszont érdemes előre gondolkozni, és minél hamarabb lefoglalni az asztalt február 14-re, hogy biztosan legyen helyetek Nektek is!

Scroll To Top